16-1700g grytekjøtt, i grove biter
4 løk
1 pose sopp
4 fedd hvitløk, delt i fire
1 boks hakket tomat
vann
smør til steking
1-1,5 dl matfløte
Kraft/buljong
Tørket timian
Tørket rosmarin
Stek løk, myk og brun. Hell i øl, kok inn noe, sammen med hvitløk.
Fres kjøttet i smør, salte og pepre underveis, og legg oppi kasserollen med løken. Kok ut panna med litt vann mellom hver runde, og tøm dette i kasserollen. Tilsett en boks tomater, la trekke til kjøttet er mørt. Tilsett så kraft og fløte sammen med smørstekt sopp - krydret med salt, pepper, 1/2 ts timian og 1/4 ts rosmarin.
Gryta trekte i 1,5-2 timer. Serverte med potet, brokkoli og flatbrød. Kjempegodt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar